IDEC

IDEC

IDEC е консултантска компания в Пирея, Гърция. Дейността му включва обучение, управленско консултиране, осигуряване на качеството, оценка и разработване на ИКТ решения както за частния, така и за публичния сектор. Клиенти на IDEC са както МСП, така и по-големите гръцки компании от най-различни сектори. Тя си сътрудничи с повече от 600 института в цяла Европа и с около 300 експерти по специфични области.

IDEC има опит в разработването на системи за управление на качеството в гръцките центрове за обучение и е акредитиран като център за учене през целия живот. Организира курсове за повишаване на квалификацията на учители и обучители, учебни посещения и неформални учебни дейности за студенти в началното образование и обучение и осигурява курсове за обучение и стажове за студенти в професионалното обучение и хора на пазара на труда. Курсовете за обучение на IDEC обхващат широк спектър от теми, включително управление, педагогика, ECVET и EQF, ИКТ, иновации, творчество, предприемачество, меки умения и др.

Основните области на експертиза са: управленско консултиране, бизнес планове, предприемачество, малки и средни предприятия, управление на качеството, сертифициране, проектиране на съдържание за обучение на базата на ECVET, разработване на софтуер и мултимедия, интернет приложения, дистанционно обучение, електронна търговия и електронна търговия.

В областта на ученето през целия живот, IDEC има опит в европейските политики и по-специално ЕКР, ECVET, Europass, EQAVET, валидиране на неформалното и самостоятелното учене и в националните реформи на системите за образование и обучение. Той успешно е сключил договора с CEDEFOP „Europass, ECVET и EQF за документиране, валидиране и сертифициране на резултатите от обучението“.

За контакти:  Vana Fikari | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | www.trainingcentre.gr | www.idec.gr | +30 2104286227

За контакти

Можете да отправяте запитвания на адрес info@creativityandcollaboration.com

Абонирайте се сега!

Ако желаете да получавате новини от нас, моля абонирайте се!