Incrementa

Иновации и развитие на креативното мислене в МСП

е проект за насърчаване и промотиране на иновациите и кративното мислене в МСП. Програмата е насочена към МСП, обучители, ЦПО и преподаватеи в областите бизнес, иновации, предприемачество, осигурявайки им инструментариум и иновативни материали за управление на партньорствата на фирмите и креативността.

Последни новини

INCREMENTA пътува до Гърция

Партньорите по проект INCREMENTA са щастливи да споделят успешното провеждане на втората международна среща по проекта в Пирея, Гърция. Срещата се проведе по план в понеделник и вторник, на 13 и 14 май 2019.

Партньорите установиха, че всички заложени цели следват първоначалния план и всички са доволни от постигнатото до момента и бъдещото развитие на проекта като цяло.

Втора среща по проекта в Пирея, Гърция

Партньорите вече определиха датите за втората среща по проекта, която ще се проведе в понеделник 13 и вторник, 14 май 2019 г., в Пирея, Гърция. Партньорите с нетърпение очакват срещата и обсъждане на напредъка на проекта. Дотогава партньорството ще работи върху състава на ръководството за системи за управление на иновациите за МСП, което се фокусира върху управлението на креативността и сътрудничеството.

Социални мрежи

Щастливи сме да Ви информираме, че INCREMENTA вече е в социалните медии! Можете да се присъедините към нас във Facebook и LinkedIn.

Още статии ...

  • 1
  • 2

За контакти

Можете да отправяте запитвания на адрес info@creativityandcollaboration.com

Абонирайте се сега!

Ако желаете да получавате новини от нас, моля абонирайте се!