Национален университет на Ирландия, Galway

NUI

Класиран в топ 250 университети в световен мащаб (QS и Times Higher World University Ranking 2017), NUI Galway е научноизследователски университет, в който работят над 2000 служители с 17,000 силно студентско население.

NUI Galway поставя силен акцент върху осигуряването на благоприятна и вълнуваща среда за своите изследователи, а през 2013 г. е получил приза „Отлични постижения в областта на човешките ресурси“ от Европейската комисия като признание за ангажимента за прилагане на принципите на Европейската харта и кодекс на изследователите.

NUI Galway се ангажира да предоставя научни изследвания и академична подкрепа, за да улесни постигането на оптимални изследователски резултати, като по този начин подкрепя професионалното развитие и професионалното развитие.

Изследователският център за предприятия в NUI Galway се фокусира върху проектирането, разработването и анализа на нови процеси и системи. Нашите изследователски проекти моделират динамични системи от реалния свят, както и аналитични теории и рамки, за да получат задълбочен поглед върху това как организациите ефективно управляват своите иновативни усилия. Ето защо ние работим в тясно сътрудничество с индустрията за идентифициране и определяне на приоритети на изискванията, съвместно разработване на решения и внедряване и валидиране на нови модели и системи.

В изследването се използват системите, които включват въпроси, свързани с хора, процеси и технологии. Изследователската област е мултидисциплинарна по своята същност и обхваща функции като инженерство, технологии и бизнес.

Изследователският екип включва 8 докторанти и един пост-докторант, които провеждат приложни изследвания. Всички проекти са насочени към разработването на осезаеми продукти като архитектури, модели и информационни системи за управление. Досега сме осигурили 1,8 милиона евро за финансиране на научни изследвания.

За контакти:

Kathryn Cormican | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | http://www.nuigalway.ie/engineering-informatics/mechanical-engineering/research/enterpriseresearchcentre/

Suzana Sampaio | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | http://www.nuigalway.ie/engineering-informatics/mechanical-engineering/research/enterpriseresearchcentre/

За контакти

Можете да отправяте запитвания на адрес info@creativityandcollaboration.com

Абонирайте се сега!

Ако желаете да получавате новини от нас, моля абонирайте се!