Lodz Chamber of Industry and Commerce (LCIC)

LCIC

Търговската камара в Лодз асоциира 400 компании от регион Лодз в Полша. 85% от тях са МСП и повечето от тях са МСП и произхождат от строителния и текстилния сектор.
Основната цел на Камарата е да се грижи за бизнес общността. Ние подкрепяме духа на предприемачеството и помагаме на хората да започнат свой собствен бизнес, като предлагаме грантове, консултации, наставничество, програми за бизнес развитие.
Камарата предоставя услуги на предприемачи като издаване на удостоверения за произход на стоки, легализиране на документи, електронен подпис.
Cecot Innovation Foundation (FCI)
Cecot е сдружение на предприемачите, чиято роля е да представлява интересите на членовете на гилдиите и асоциациите и да разширява влиянието си върху публичния сектор и социалните институции. Той предлага пряко или косвено най-модерните услуги и професионални съвети за повишаване на конкурентоспособността на асоциираните фирми.
Основната цел на CECOT е да насърчава дейности, инициативи или оригинални идеи, които допринасят за подобряване на бизнес резултатите и икономическия растеж.
Чрез своята зона за обучение Cecot предлага повече от 1000 курса и семинари годишно, с повече от 6 500 обучаеми и повече от 30 000 часа обучение.
Фондация Cecot Innovation (FCI) е клон на CECOT, който предлага услуги на МСП в областите: Бизнес трансфер, предприемачество, международни проекти и BANC мрежа.
FCI води Reempresa, пазар за бизнес трансфер в Каталония, предназначен за предприемачи, които искат да прехвърлят дейността си, и на предприемачи, които искат да започнат бизнес. FCI предлага също така съвети на предприемачи, които искат да създадат нова компания и самонаети лица. FCI е основател на каталунската мрежа на бизнес ангелите, частна институция, чиято цел е да привлече частни инвеститори за предприемачи, които търсят средства.

За контакти:  Daria Zawalska | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | www.izba.lodz.pl | +48502135799

За контакти

Можете да отправяте запитвания на адрес info@creativityandcollaboration.com

Абонирайте се сега!

Ако желаете да получавате новини от нас, моля абонирайте се!