Cecot Innovation Foundation (FCI)

FCI

Cecot е сдружение на предприемачите, чиято роля е да представлява интересите на членовете на гилдиите и асоциациите и да разширява влиянието си върху публичния сектор и социалните институции. Той предлага пряко или косвено най-модерните услуги и професионални съвети за повишаване на конкурентоспособността на асоциираните фирми.
Основната цел на CECOT е да насърчава дейности, инициативи или оригинални идеи, които допринасят за подобряване на бизнес резултатите и икономическия растеж.
Чрез своята зона за обучение Cecot предлага повече от 1000 курса и семинари годишно, с повече от 6 500 обучаеми и повече от 30 000 часа обучение.
Фондация Cecot Innovation (FCI) е клон на CECOT, който предлага услуги на МСП в областите: Бизнес трансфер, предприемачество, международни проекти и BANC мрежа.
FCI води Reempresa, пазар за бизнес трансфер в Каталония, предназначен за предприемачи, които искат да прехвърлят дейността си, и на предприемачи, които искат да започнат бизнес. FCI предлага също така съвети на предприемачи, които искат да създадат нова компания и самонаети лица. FCI е основател на каталунската мрежа на бизнес ангелите, частна институция, чиято цел е да привлече частни инвеститори за предприемачи, които търсят средства.

За контакти: Amparo Martín | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | www.fci.cat | +34 937361100

За контакти

Можете да отправяте запитвания на адрес info@creativityandcollaboration.com

Абонирайте се сега!

Ако желаете да получавате новини от нас, моля абонирайте се!