Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας στο Γκάλγουεϊ

NUI

Μεταξύ των 250 καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (σύμφωνα με το QS και το Times Higher World University Ranking 2017), το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στη την έρευνα και απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους με 17.000 άτομα φοιτητικό πληθυσμό.

Το Πανεπιστήμιο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υποστηρικτικού και ενδιαφέροντος περιβάλλοντος στους ερευνητές τους. Το 2013 βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει από τότε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το λογότυπο “ HR Excellence in Research ”, σε αναγνώριση της δέσμευσή του για την εφαρμογή των αρχών του Ευρωπαϊκού Χάρτη και του Κώδικα για τους Ερευνητές.

Το Πανεπιστήμιο συστηματικά παρέχει ερευνητική και ακαδημαϊκή υποστήριξη για τη διευκόλυνση της βέλτιστης ερευνητικής επίδοσης, υποστηρίζοντας έτσι την επαγγελματική ανέλιξη και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των ερευνητών.
Το Κέντρο Επιχειρηματικών Ερευνών Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την ανάλυση νέων διαδικασιών και συστημάτων. Τα ερευνητικά μας έργα μιμούνται δυναμικά συστήματα σε πραγματικές συνθήκες και αναλυτικές θεωρίες και πλαίσια για να επιτευχθεί βαθιά γνώση του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις καινοτόμες προσπάθειές τους. Συνεπώς, συνεργαζόμαστε στενά με τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και την ιεράρχηση των απαιτήσεών τους, την από κοινού ανάπτυξη λύσεων και την εφαρμογή και επικύρωση νέων μοντέλων και συστημάτων.

Η έρευνα εφαρμόζει ένα σύστημα αρχών σχετικά με τα πρόσωπα τις διαδικασίες και την τεχνολογία. .Το ερευνητικό πλαίσιο είναι διεπιστημονικό και εκτείνεται σε τομείς όπως η μηχανική, η τεχνολογία καιη επιχειρηματικότητα.
Η ερευνητική ομάδα αποτελείται από 8 διδακτορικούς ερευνητές και 1 μεταδιδακτορικό ερευνητή που διεξάγει εφαρμοσμένη έρευνα. Όλες οι εργασίες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη απτών αποτελεσμάτων όπως δομές, μοντέλα και συστήματα διαχείρισης πληροφοριών. Μέχρι σήμερα για τα ερευνητικά προγράμματα έχει επιτευχθεί χρηματοδότητη ύψους 1,8 εκ. €.

Επικοινωνία:

Kathryn Cormican | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.nuigalway.ie/engineering-informatics/mechanical-engineering/research/enterpriseresearchcentre/

Suzana Sampaio | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.nuigalway.ie/engineering-informatics/mechanical-engineering/research/enterpriseresearchcentre/

IDEC

IDEC

Η IDEC είναι μια εταιρεία συμβούλων κατάρτισης που βρίσκεται στον Πειραιά. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την κατάρτιση, συμβουλευτικές υπηρεσίες, διασφάλιση ποιότητας, αξιολόγηση και ανάπτυξη λύσεων ΤΠΕ τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Οι πελάτες της IDEC είναι τόσο ΜμΕ όσο και οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς. Συνεργάζεται με περισσότερα από 600 ινστιτούτα σε όλη την Ευρώπη και με περίπου 300 ειδικούς σε συγκεκριμένους τομείς.
Η IDEC έχει συμβουλευτική εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας σε ελληνικά εκπαιδευτικά κέντρα και έχει διαπιστευθεί ως κέντρο διά βίου μάθησης. Διοργανώνει μαθήματα ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης για εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές, επισκέψεις μελέτης και δραστηριότητες άτυπης μάθησης για φοιτητές αρχικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και παρέχει μαθήματα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές στην επαγγελματική κατάρτιση και άτομα στην αγορά εργασίας. Τα μαθήματα κατάρτισης της IDEC καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, της παιδαγωγικής, του ECVET και του ΕΠΕΠ, των ΤΠΕ, της καινοτομίας, της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας, των δεξιοτήτων κ.λπ.
Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσης είναι: η παροχή συμβουλών σε θέματα διαχείρισης, επιχειρηματικά σχέδια, επιχειρηματικότητα, ΜΜΕ, διαχείριση ποιότητας, πιστοποίηση, σχεδιασμός εκπαιδευτικών περιεχομένων με βάση το ECVET, ανάπτυξη λογισμικού και πολυμέσων, εφαρμογές διαδικτύου, εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ηλεκτρονική συνεργασία και ηλεκτρονικό εμπόριο.
Στον τομέα της δια βίου μάθησης, η IDEC έχει εμπειρία στις ευρωπαϊκές πολιτικές σχετικά με τη δια βίου μάθηση και ειδικότερα το ΕΠΕΠ, το ECVET, το Europass, το EQAVET, την επικύρωση της άτυπης και άτυπης μάθησης και τις εθνικές μεταρρυθμίσεις των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης. Έχει αναλάβει με επιτυχία τη σύμβαση με το CEDEFOP "Europass, ECVET και EQF για τεκμηρίωση, επικύρωση και πιστοποίηση μαθησιακών αποτελεσμάτων".

Επικοινωνία : Vana Fikari | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.trainingcentre.gr | www.idec.gr | +30 2104286227

TREBAG Πνευματική Ιδιοκτησία και Διαχείριση Έργου Ε.Π.Ε.

TREBAG

Η TREBAG είναι μια ουγγρική ιδιωτική εταιρεία και ζωντανό εργαστήριο με τεράστιο δίκτυο σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο μεταξύ ενδιαφερομένων και φορέων στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 ως γερμανο-ουγγρική εταιρεία. Από το 1994, οι ιδιοκτήτες της TREBAG είναι Ούγγροι ιδιώτες. Η TREBAG είναι σημαντικός φορέας ΕΕΚ με κύριο άξονα τη σχέση μεταξύ της νεολαίας καιτων επιχειρήσεων.
Έχει μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και επαφές στους ακόλουθους τομείς:

 • ανάπτυξη υλικών και μεθοδολογιών επαγγελματικής κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής μάθησης
 • εκπαιδευτική δράση
 • εφαρμογή της μεταφοράς τεχνολογίας και της διαχείρισης της αλυσίδας καινοτομίας
 • διαχείριση διαφόρων έργων Ε & Α
 • συμβουλευτική για τη διαχείριση της έρευνας και ανάπτυξης και της καινοτομίας
 • Συμβουλευτική για τη διαχείριση της ποιότητας
 • δραστηριότητες διάδοσης και επίδειξης
 • εκπαίδευση ενηλίκων

Η TREBAG έχει ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας: η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση στη διαχείριση της καινοτομίας και καθοδηγεί την εφαρμογή του προτύπου CEN / TS 16555 για τη διαχείριση της καινοτομίας στους προμηθευτές από το 2015.
Η TREBAG δημιούργησε και λειτουργεί το εργαστήριο καινοτομίας και το εργαστήριο ευημερίας του Νατκόβατσι, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ζωντανών Εργαστηρίων (www.enoll.org) και συνεργάζεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο τοπικών και περιφερειακών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Δήμου, αρκετά σχολεία, κοινοτικά κέντρα, εταιρείες και παρόχους ΕΕΚ.

Επικοινωνία : Andrea Kövesd | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.trebag.hu | +36-26555220

KISMC

KISMC

Η βουλγαρική KISMC είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από εμπειρογνώμονες καινοτομίας και διαχείρισης, ακαδημαϊκούς, προπονητές και συμβούλους για την προώθηση της διαχείρισης της γνώσης και της καινοτομίας στη Βουλγαρία και την υποστήριξη του οικοσυστήματος καινοτομίας στην περιοχή. Η KISMC και τα μέλη της επικεντρώνονται στην κοινωνία της γνώσης ώστε να συμβάλλει στους τομείς της έρευνας, της εκπαίδευσης και της καινοτομίας από όλες τις πλευρές. Η KISMC παρέχει εκπαιδευτικές δραστηριότητες υπό την επωνυμία της Ακαδημίας Διαχείρισης Καινοτομίας (IMA). Πρόκειται για μια στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ ακαδημαϊκών κύκλων και επιχειρήσεων για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ εκπαίδευσης, έρευνας και επιχειρήσεων. Το IMA είναι πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης που έχει εγκριθεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Διαχείρισης της Καινοτομίας για να προσφέρει πιστοποιημένη εκπαίδευση στη διαχείριση της καινοτομίας.

Επικοινωνία : Milena Koleva | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.innovation-mc.com | +359 2 489 0096

Τσεχικό Πανεπιστήμιο Βιολογικών Επιστημών της Πράγας (CULS)

CULS

Ιδρύθηκε το 1906, το Τσεχικό Πανεπιστήμιο Βιολογικών Επιστημών της Πράγας (CULS) είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια βιολογικών επιστημών στην Κεντρική Ευρώπη. Η μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη πανεπιστημιούπολη προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για εκπαίδευση και έρευνα. Παράλληλα με τις κλασικές γεωργικές και δασοκομικές μελέτες, το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης προγράμματα βιοοικονομίας, περιβαλλοντικών επιστημών, προστασίας του περιβάλλοντος, βιώσιμων πόρων, ειδικής αναπαραγωγής, οικονομίας, πληροφορικής, διοίκησης, αγροτικής ανάπτυξης, τεχνολογίας και σχετικής διδακτικής. Το πανεπιστήμιο εκτελεί τακτικές διεθνείς αξιολογήσεις ποιότητας και αξιολογήσεις μαθημάτων και προγραμμάτων σπουδών, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών.
Το CULS σε αριθμούς: 6 Σχολές, 1 Ινστιτούτο, 60 Τμήματα, Εργαζόμενοι (περίπου) 1 700, Εγγεγραμμένοι φοιτητές (περίπου) 24 000, Διεθνείς φοιτητές 2.200, Τμήματα πτυχιακών σπουδών στην Τσεχική γλώσσα 52, διδακτορικά προγράμματα στα τσεχικά 30, προγράμματα πτυχιακών σπουδών στα αγγλικά 7, προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στα αγγλικά 19, διδακτορικά προγράμματα στα αγγλικά 24, Βαθμοί που απονέμονται: ισοδύναμο με πτυχίο(BSc), μεταπτυχιακό (MSc), Διδακτορικό (Ph.D.), μάστερ (MBA).

Επικοινωνία:

Jaroslav Havlicek | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | https://www.pef.czu.cz/cs/ | +420 737 615 383

Ludmila Domeova | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | https://www.pef.czu.cz/cs/ | +420 721 910 410

Katerina Venclova | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | https://www.pef.czu.cz/cs/ | +420 775 355 757

Tereza Jedlanová | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | https://www.pef.czu.cz/cs/ | +420 736 444 815

Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Lodz (LCIC)

LCIC

Το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Lodz (LCIC) συνεργάζεται με 400 εταιρείες από την περιοχή Lodzkie. To 85% εξ αυτών είναι ΜμΕ και οι περισσότερες ΜμΕ προέρχονται από τον κατασκευαστικό τομέα και τον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας.
Ο κύριος στόχος του Επιμελητηρίου είναι η φροντίδα της επιχειρηματικής κοινότητας. Στηρίζουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και τη δημιουργία επιχειρήσεων με την παροχή επιδοτήσεων, συμβουλευτικής υποστήριξης, καθοδήγησης και προγραμμάτων εμπορικών διασυνδέσεων.
Το Επιμελητήριο παρέχει επιχειρηματικές υπηρεσίες όπως την έκδοση πιστοποητικών για την καταγωγή προϊόντων, νομιμοποιητικών εγγράφων, ηλεκτρονικών υπογραφών.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας : Daria Zawalska | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.izba.lodz.pl | +48502135799

Ίδρυμα Καινοτομίας Cecot (FCI)

FCI

Το Cecot είναι μια Ένωση Επιχειρηματιών, του οποίου ο ρόλος είναι να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συντεχνιών- και συνεταιρισμών-μελών και να εκτείνει την επιρροή του στο δημόσιο τομέα και σε κοινωνικούς θεσμούς. Προσφέρει, άμεσα ή έμμεσα, τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες και επαγγελματικές συμβουλές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των συμμετεχόντων εταιρειών. Ο κύριος στόχος του Cecot είναι η προώθηση δραστηριοτήτων, πρωτοβουλιών ή πρωτότυπων ιδεών που συμβάλλουν στη βελτίωση των επιδόσεων των επιχειρήσεων και στην οικονομική ανάπτυξη.
Μέσω του χώρου κατάρτισής του, το Cecot προσφέρει πάνω από 1.000 μαθήματα και σεμινάρια ετησίως, διαθέτοντας πάνω από 6.500 εκπαιδευόμενους και από 30.000 ώρες εκπαίδευσης. Το Ίδρυμα Καινοτομίας Cecot (FCI) είναι ο κλάδος του CECOT που προσφέρει υπηρεσίες σε ΜμΕ στους εξής τομείς: επιχειρηματικής μεταφοράς, επιχειρηματικής συμβούλευσης, διεθνών προγραμμάτων και δικτύου BANC.
Το FCI οδηγεί τη Reempresa, μία καταλανική αγορά επιχειρηματικής μεταφοράς, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους και σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να ιδρύσουν μία επιχείρηση. Το FCI προσφέρει επίσης συμβουλές σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν μία νέα εταιρεία και αυτοαπασχολούμενους.
Το FCI είναι ο ιδρυτής του Δικτύου των Καταλανικών Επιχειρηματικών Αγγέλων (Catalan Business Angels Network), ενός ιδιωτικού ιδρύματος του οποίου στοχος είναι να φέρει σε επαφή ιδιώτες επενδυτές με επιχειρηματίες που αναζητούν χρηματοδότηση.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας : Amparo Martín | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.fci.cat | +34 937361100

Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και ΕΠΕ

Association of SA and LTD companies

Ο Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και ΕΠΕ είναι ένας ισχυρός σύνδεσμος εργοδοτών με πάνω από 2.000 μέλη από όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1922 και αποτέλεσε συνιδρυτή του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει ιδρύσει το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, το Ίδρυμα Μελετών Ανάπτυξης των Επιχειρήσεων και το Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας.
Ο γενικός στόχος του Συνδέσμου είναι η προστασία και η προώθηση των νομικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών του, ενεργώντας μέσα στο πλαίσιο της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι από τους ειδικότερους στόχους του Συνδέσμου είναι:

 • Η μελέτη, προώθηση και υποστήριξη των ζητημάτων ενδιαφέροντος και ανησυχίας των μελών του, των οποίων η επίλυση συνεισφέρει στην ανάπτυξή τους και της ελληνικής οικονομίας
 • Η συνολική εκπροσώπηση των Μελών (στο δικαστήριο, σε δημόσιες αρχές και διάφορα συλλογικά σωματεία), ώστε να διασφαλίσει την προστασία των κοινών τους συμφερόντων.
 • Η κατάρτιση στελεχών και άλλων υπαλλήλων των μελών του και η οργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, κτλ.
 • Η συμμετοχή σε κρατικά προγραμματα, προγράμματα κοινωνικής ανάπτυξης και άλλα προγράμματα, γενικότερα.
 • Ο Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και ΕΠΕ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και έχει παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο. Τα κεντρικά στην Αθήνα αποτελούνται από μία αίθουσα συνεδριάσεων με χωρητικότητα 100 ατόμων, 2 αίθουσες συσκέψεων και 20 θέσεις εργασίας.


Ο ΣΑΕ-ΕΠΕ απασχολεί επί του παρόντος 8 άτομα, 1 άτομο μερικής απασχόλησης και περίπου 15 ασκούμενους ανά εξάμηνο.

 

 

Υπέυθυνοι Επικοινωνίας : Ioanna Anastasopoulou | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.sae-epe.gr | +30 2103620274

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@creativityandcollaboration.com

Εγγραφείτε τώρα!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, κάντε εγγραφήστο newsletter μας!